• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/partikumasalim/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://twitter.com/cahilchela1
  • https://www.youtube.com/channel/UCjhKeMslNpyyBrGg8Wg9nyg

kumaş alınır | 0537 875 61 44 | kumaş alım satımı

Parti kumaş | 05378756144| parti kumaşçılar

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret236434
Linkler

Anasayfa


     Mebran kumaş alım 05378756144 | membran kumaş alan

   
Üretici : Yağmur tekstil , seyitnizam
Ürün Özellikleri
Membran kumaş alınır, su geçirmez, ısı geçirmez kumaş alınır, membran kumaş alan , membran kumaş metre fiyatı , montluk membran kumaş alım satımı yapı
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
membran kumaş alınır,membran kumaş alımı yapılır.Su geçirmez membran kumaş alım satım ve ticareti, membran kumaş fiyatları, membran kumaş çeşitleri, parti membran kumaş alınır.Montluk membran kumaş alınır.

oxfort membran kumaş alınır.Membran kumaş metre fiyatı nedir ? 

Alez olarak bilinen membranlı kumaşlar arkasına lamine edilen PU membran sayesinde sıvıyı yatağa geçirmez, hastayı terletmez ve antimikrobiel özelliği vardır. Çarşaflık olarak genelde hastanelerde ve alt ıslatma problemi olan ve çok terliyen kişilerin çarşafı olarak kullanılır.

İSTANBUL MEMBRAN KUMAŞ ALINIR VE SATILIR.

05378756144

Membran kumaş özellikleri, Membran Kumaş Fiyatları, Membran kumaş nedir, Poliüretan membran kumaş
Sıvı Geçirmez Alez Kumaşı, Alez Kumaş Fiyatları, Alez Kumaş metresi, Toptan Alez kumaşı alım satımı yapılır.


 Antistatik Kumaş, Drytouch Kumaş, Dream Kumaş, Softshell Kumaş X-Statik Kumaş Oxford Kumaş Mikro Kumaş,  Bonding Kumaş, Sotina Kumaş,  Ripstop Kumaş fiyatı

Teknik kumaş günümüzde özellikle spor ve outdoor giyim sektörlerinde sıkça kullanılan işlevsel özellikleri olan kumaş türleridir. Akrida tekstil fabrikasında bu kumaşlar, kullanılan teknolojiler ve malzemeler sayesinde su geçirmez, hava alabilen, ısı yalıtımı sağlayan, nefes alabilen, UV ışınlarına karşı koruyan ve nem kontrolü sağlayan gibi özelliklere sahip olurlar.Teknik kumaşların kullanımı, sadece giyim alanında sınırlı değildir. Aynı zamanda ev tekstili, otomotiv, medikal, savunma sanayi gibi birçok alanda da kullanılmaktadırlar. Örneğin, otomotiv endüstrisinde koltuk kumaşları, araç içi döşeme kumaşları gibi alanlarda teknik kumaşlar tercih edilmektedir. Çok dayanıklı olan teknik kumaş çeşitlerinden drytouch kumaş, dream kumaş, softshell kumaş ve oxford kumaş en bilinen teknik kumaşlardandır.

Teknik kumaşların üretiminde kullanılan malzemeler, genellikle doğal ya da sentetik fiberlerdir. Polyester, naylon, spandex, polipropilen gibi sentetik malzemeler teknik kumaşların üretiminde yaygın olarak kullanılan malzemelerdir. Ayrıca, organik pamuk, yün gibi doğal malzemeler de bazı teknik kumaşların üretiminde kullanılır.Teknik kumaşların özellikleri, üretim sürecinde kullanılan teknolojilere de bağlıdır. Örneğin, su geçirmez bir kumaşın üretimi, özel bir membran veya kaplama tekniği kullanılarak gerçekleştirilirken, hava alabilen bir kumaşın üretimi, mikro delikler veya özel bir örme teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilir.

Teknik kumaş modellerinden olan mikro kumaş, oxford kumaş, sotine kumaş, softshell kumaş ‘ların kullanımı, sadece işlevsel özellikleri ile sınırlı değildir. Aynı zamanda, farklı renk ve desenlerde üretilebilirler. Bu özellikler, giyim sektöründe farklı tasarımların oluşturulmasına olanak sağlar.Sonuç olarak, teknik kumaşlar günümüzde birçok farklı alanda yaygın olarak kullanılan özel işlevsel özelliklere sahip kumaşlardır. Bu kumaşlar, üretim sürecinde kullanılan malzemeler ve teknolojiler sayesinde su geçirmez, hava alabilen, ısı yalıtımı sağlayan, nefes alabilen kumaşlardır.


Teknik Kumaş Fiyatları
Teknik kumaşların fiyatları, kullanılan malzemeye, işlevselliğine alınan kumaşın türüne ve üretim yöntemine bağlı olarak değişebilir. Örneğin, su geçirmez kumaşlar için kullanılan membran veya kaplama teknolojisi, kumaşın fiyatını artırabilir. Aynı şekilde, yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen kumaşlar da daha yüksek fiyat etiketine sahip olabilirler. Teknik kumaşların üretiminde kullanılan özel teknolojiler de kumaşın fiyatını etkileyebilir. Bununla birlikte, teknik kumaşların işlevselliği ve performansı, özellikle spor ve outdoor giyim alanında tercih edilen özellikleri ile, genellikle fiyatlarının yüksek olmasını gerektirir. Ancak, teknik kumaşların birçok farklı kullanım alanı vardır ve fiyatları, kullanım amaçlarına, kalitesine ve özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Akrida Tekstil olarak fiyat politikamızı müşterilerimizin en memnun olacağı şekilde uyguluyoruz.

Instagram paylaşımlarımızdan anlık haberdar olmak için şimdi buraya tıklayarak bizi takip edebilirsiniz.

Teknik Kumaş Türleri Nelerdir ?
Teknik kumaşlar, özel işlevsel özelliklere sahip olan birçok farklı kumaş türünü içerir. Bu kumaşlar, kullanılan malzemelere ve teknolojilere göre farklı türlerde üretilebilirler. Örneğin, su geçirmez kumaşlar, suya dayanıklı membran veya kaplama teknolojileri ile üretilirler. Hava alabilen kumaşlar, özel örgü teknikleri veya mikro delikler ile üretilirler. Akrida tekstilde üretilen teknik kumaş modellerini sizler için aşağıda sıraladık. Bunlar;

Antistatik Kumaş

Drytouch Kumaş

Dream Kumaş

Softshell Kumaş

X-Statik Kumaş

Oxford Kumaş

Mikro Kumaş

Bonding Kumaş

Sotina Kumaş

Ripstop Kumaş



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj